Alkmaar/Amsterdam, 9 augustus 2013. Free Record Shop, de retailketen gespecialiseerd in muziek, entertainment en games, heeft op donderdag bekend gemaakt dat het met 120 winkels en 475 medewerkers aan haar nieuwe toekomst begint. Inmiddels kunnen internetbestellingen weer in de winkels worden afgehaald en kunnen in de winkel geplaatste bestellingen als vanouds weer worden thuisbezorgd. Personeel verhuist mee naar de nieuwe organisatie, die onder leiding is van de onlangs benoemde CEO Roland van Geest. Naar verwachting zal Van Geest de eerste nieuwe winkels vóór 1 oktober aan de buitenwereld kunnen presenteren.

Alle muziek- en filmleveranciers hebben positief op de doorstart van Free Record Shop gereageerd en leveren weer. Naar verwachting zal ook de game industrie de leveringen binnenkort weer hervatten en draaien alle filialen eind september weer als vanouds met een volwaardig assortiment muziek, films en games. Free Record Shop zal hieraan een assortiment hoofdtelefoons en een beperkt assortiment boeken en giftcards toevoegen. Er wordt hard gewerkt aan de bijstelling van het gehele assortiment en aan een gefaseerde ombouw van de winkels zelf. In het hoogseizoen zullen naar verwachting ook de online verkopen sterk stijgen.

De activiteiten van Free Record Shop zijn overgenomen door FRESH Entertainment Holding B.V., een nieuwe opgericht vennootschap, waarvan ProCures 75% van de aandelen in bezit heeft en 25% in handen is van Free Record Shop-oprichter Hans Breukhoven.

Pin It
Bekeken: 1513x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/