Alkmaar, 14 augustus 2013. 'Nieuwe initiatieven vragen om nieuwe allianties!' Dit is de slogan van de gemeente bij hun sportbeleid. Alkmaar heeft grote ambities. Het college gelooft in de positieve waarde van sport voor individu en maatschappij. In afstemming met een groot aantal partijen is vorig jaar een nieuwe sportvisie opgesteld: 'Alkmaars Startsignaal'. Met deze inspiratie- en ambitienota wordt de focus gelegd op talentontwikkeling en recreatiesport. Daarnaast wordt sport ingezet om maatschappelijke vraagstukken, zoals de grote decentralisaties op het gebied van jeugdzorg, WMO en reïntegratie, aan te pakken. Hiermee worden nieuwe impulsen gegeven aan de sociale en economische ontwikkeling van de stad.

Nieuwe initiatieven vragen om nieuwe allianties. Om alle partners op informele wijze (beter) kennis te laten maken met elkaar en als aftrap van het nieuwe sportseizoen, wordt er een netwerkevent gehouden op 22 augustus van 16.30 tot 19.30 op sportpark Viaanse Molen. Het event bestaat uit een sessie speeddaten en enkele sportieve activiteiten waaronder boogschieten. Daarnaast zal directeur André de Jeu van Stichting Sport & Gemeenten een inspirerend verhaal vertellen en zal de gemeente open staan voor initiatieven. De bijeenkomst is gericht op bestuurders van sportondernemingen, maatschappelijke organisaties, onderwijs, sportverenigingen, ondernemingen in horeca, recreatie en retail, raadsleden en wethouders, en meer.

 

Pin It
Bekeken: 1264x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/