Regio, 14 augustus 2013. Ravotten in een graandoolhof, zwemmen in een graanzwembad, racen met traptractoren of zelf aardappels oogsten: het kan allemaal tijdens de Open Dag van de Week van de Akkerbouw, die plaatsvindt op 31 augustus. Verspreid over heel Nederland stellen akkerbouwers hun bedrijf die dag open voor publiek. Wie zelf een moestuin heeft, weet dat er heel wat moet gebeuren voordat gezaaide plantjes geoogst kunnen worden. Nederlandse akkerbouwers hebben elke dag met zulke zaken te maken, maar halen desondanks enorme oogsten binnen. Weinig mensen weten dat dit met hypermoderne machines en de nieuwste technieken gebeurt, en dat onze akkerbouwsector steeds duurzamer wordt.

Voor akkerbouwers is de Open Dag de ideale gelegenheid om bezoekers zelf te laten zien waarom zij zo trots zijn op hun bedrijf. Het is dan ook niet voor niets dat zij er tussen 11:00 en 17:00 uur alles aan doen om jong en oud deze dag te vermaken. Deelnemende akkerbouwers in de regio Alkmaar zijn Nicole en Ted Vaalburg in Zuidschermer, Maatschap Potjes-Rus in Oterleek en Peter en Diana Conijn-Thijssen in Ursem. Meer informatie is te vinden op de website van Week van de Akkerbouw. Let op, sommige bedrijven houden activiteiten op andere dagen.

Pin It
Bekeken: 1485x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/