Alkmaar, 19 augustus 2013. Provadja doet deze week mee aan de allergrootste voorpremière ooit. De nieuwe film van Alex van Wamerdam, Borgman, gaat in 140 theaters tegelijk in première. De wereldpremière vond plaats in Cannes, waar voor het eerst in 38 jaar een Nederlandse film mee deed in de competitie om de Gouden Palm. Borgman vertelt het verhaal van de mysterieuze kluizenaar Camiel Borgman, die onderdak zoekt in een villawijk. Maar er is meer natuurlijk. To the Wonder is een romantisch drama van Gouden Palm-winnaar Malick (The Tree of Life). Geliefden Neil en Marina hebben zich teruggetrokken op een Frans eiland. Als twee jaar later de liefde wat verwatert, ontmoet Neil zijn oude vlam Jane. De twee worden hopeloos verliefd en dat brengt hem in een lastige positie. Marina twijfelt ondertussen aan haar liefde voor Neil en vraagt priester Father Quintana om advies. Die is echter zelf in conflict met zijn geloofsovertuiging.

Jour de fête is een satire op de vooruitgang met regisseur Tati zelf in de hoofdrol van aimabele plattelandspostbode die de efficiency ('rapidité! rapidité!') van de Amerikaanse posterijen probeert te evenaren. De topper van het afgelopen seizoen die deze week herhaald wordt is Anna Karenina. Dit is het tijdloze verhaal over een buitenechtelijke liefdesrelatie in het tsaristische Rusland van 1874. De prachtige en levenslustige Anna (Keira Knightley) voelt zich gevangen in haar liefdeloze huwelijk met de hooggeplaatste ambtenaar Alexei Karenina (Jude Law). Wanneer ze graaf Vronsky (Aaron Taylor-Johnson) leert kennen, ontstaat er een gepassioneerde affaire met tragische gevolgen. Naast deze films draait Les Beaux Jours nog een weekje mee. Ook Krekel (3+) komt weer voorbij voor de kleintjes.

Pin It
Bekeken: 1290x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/