Heerhugowaard, 20 augustus 2013. De hoofdact van het Coolpleinfestival 2013 is bekend. Singer-songwriter Douwe Bob zal samen met zijn band de eerste dag van het festival afsluiten op het Coolplein. Douwe Bob won vorig jaar de eerste editie van De Beste Singer-Songwriter van Nederland en stond sindsdien onder andere op Pinkpop, Sziget en Oerol. De tweede editie van het Coolpleinfestival vindt plaats op zaterdag 21 en zondag 22 september op en rond het Coolplein in het stadshart van Heerhugowaard. Het Coolpleinfestival vormt de aftrap van het nieuwe culturele seizoen van Heerhugowaard. Naast Douwe Bob staan er zaterdag diverse lokale en regionale bands op het festival zoals Steenkoud, Malicious Monkeys en The Treets. Ook zijn er het hele weekend previews te zien van onder andere cabaretière en zangeres Louise Korthals, de theatrale breakdancegroep iLL Skill Squad, de Schotse folkband Scrum en van Her Majesty met de bekende singer-songwriter Bertolf. Zij zullen allen later in het theaterseizoen bij Cool kunst en cultuur te zien zijn met hun avondvullende programma.

Samen met de bands en professionele artiesten zullen tijdens het Coolpleinfestival tientallen amateurverenigingen het nieuwe culturele seizoen inluiden. Op zowel het buitenpodium op het Coolplein als in de Rodi Media zaal, het café en atelier van Cool, presenteren de muziekverenigingen, ensembles, dansgroepen, kunstenaars en andere amateurverenigingen uit Heerhugowaard zich met uiteenlopende optredens. De muziekstudio's van Cool zijn ook geopend om diverse instrumenten uit te proberen. Tegelijk met het Coolpleinfestival is er een expositie in de Artotheek van Nico Kool.

Meer informatie over het programma is binnenkort te vinden op de website van het Coolpleinfestival.

Pin It
Bekeken: 1462x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/