Alkmaar, 20 augustus 2013. Het weekend van 31 augustus en 1 september staat voor de seniorentop van het Nederlandse trampolinespringen in het teken van kwalificatie voor het WK 2013 in Sofia, Bulgarije. In de Triffis-hal bij de Hoornse Vaart komen de beste Nederlandse springers in actie. Van Triffis doen de nog jonge springsters Pascal Wiebering en Bo Bet mee; zij hebben bewezen zich te kunnen meten met de meer ervaren seniorenspringers als tweevoudig Olympiaganger Andrea Lenders en Kirsten Boersma. Bij de heren komt Maxim van Zeijl in actie. Omdat er hoge limieten zijn vastgesteld (uitgangspunt is een plek bij de top 12 van de wereld) en alleen de beste springers zich voor deze kwalificatie mochten inschrijven, is er een klein deelnemersveld.

De springers zullen alles uit de kast moeten halen om de limiet te halen; er zullen sprongseries van 10 sprongen te zien zijn waarin meerdere moeilijke drievoudige salto's achter elkaar worden gesprongen. Toegang is gratis. Op zaterdag 31 augustus is de training van 14.00 to 15.45 uur. De wedstrijd (one touch en voorronde) zijn van 16.00 tot 16.30 uur. Op zondag 1 september is de trainingsessie van 12.00 tot 13.45 uur en de wedstrijd (one touch en voorronde) van 14.00 tot 14.30 uur.

De senioren die de limiet halen zullen, eventueel aangevuld tot een delegatie van 4 dames en 4 heren, door de KNGU worden uitgezonden naar de Worldcup in Valladolid op 13 en 14 september; daarna zal bekend zijn wie Nederland in Sofia vertegenwoordigen. Dit zullen maximaal 2 dames en 2 heren zijn.

Pin It
Bekeken: 1099x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/