Alkmaar, 21 augustus 2013. Anne-Marie Sijpheer, geboren in Bergen, is vorig jaar begonnen met schrijvenvan gedichten en verhalen. Hieruit is de gedichtenbundel 'Als woorden kunnen spreken, kan je spiegelbeeld breken...' ontstaan. Op 24 augustus 2013 zal Anne-Marie bij Hal 25 van 19.30 tot 21.30 uur haar bundel presenteren. In deze bundel staan gedichten van voor haar aangrijpende gebeurtenissen, vergezeld door prachtige foto's gemaakt door de fotograaf Marco Knies. Het is uitgegeven in samenwerking met De Boekenrealisator / drukkerij Weddingproson te Harderwijk. In de bundel is ook het verhaal 'Balans' te vinden, dat gepubliceerd is in de verhalenbundel "Hemels Genot ". Dit verhaal werd uit 220 inzendingen gekozen waardoor Anne-Marie samen met 49 andere schrijvers in deze bundel kwam te staan. Niemand minder dan de schrijfster Lulu Wang zat in de jury van deze schrijfwedstrijd. Ze is trots dat haar eerste deelname gelijk tot publicatie leidde. 

Op de presentatie wordt het eerste exemplaar van 'Als woorden kunnen spreken, kan je spiegelbeeld breken...' uitgereikt door Anne Marie aan Margreet Bootsma, schrijfster van 'Beroepsgeheim bij stervensbegeleiding' en 'Voetbalfanaten'. Margreet was degene die haar inspireerde om een gedichtenbundel uit te gaan geven.

Pin It
Bekeken: 1376x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/