Alkmaar, 21 augustus 2013. Met Kunst tot de Nacht start op vrijdag 6 september aanstaande het nieuwe culturele seizoen in Alkmaar. Maar liefst 22 culturele instellingen zetten hun deuren open en ook in Theater De Vest en Grand Café De Studio valt van alles te beleven. Na de speciale openingsact van Orkater op het Canadaplein barst cultureel Alkmaar uit haar voegen. Vanaf 20.00 uur staan de deuren van de Plein Zaal én van Grand Café De Studio open voor een avond muziekoptredens met kleinkunst, singer-songwriters, cabaret en meer. Ook is er een informatiemarkt en zijn er spectaculaire aanbiedingen. Er staan optredens gepland van Ryan Panday (cabaret), Vonder & Bloom, Great Guitars en Joris Linssen & Caramba (allen muziek) . De previews zijn gepland in programmablokken van dertig minuten met twee acts. Gratis toegangskaarten (max. 2 per persoon) zijn verkrijgbaar bij de informatiestand in Grand Café De Studio of alvast te bestellen bij De Vest.

Kunst tot de Nacht staat dit jaar bij Theater De Vest en Artiance in het teken van de popmuziek. Ter gelegenheid van de lancering van de Alkmaarse Pop Akademie (Popup) vindt in Grand Café De Studio een presentatie plaats van professionele Alkmaarse singer-songwriters in samenwerking met Artiance en Poppodium Victorie. Er staan optredens gepland van Gerhardt, Peter van Vleuten en Yori Swart. Ook nieuw regionaal singer songwriterstalent komt aan bod. Iedereen die het aandurft om eigen liedjes ten gehore te brengen, kan vóór 20 augustus een audio- of Youtubelink sturen naar Artiance. Een aantal wordt geselecteerd om op 6 september naast bekende collega's op het podium te staan. Ze krijgen ook persoonlijk advies van de reeds gevestigde singer-songwriters over hoe nog beter te worden.

Bij de informatiestand is veel informatie te vinden over voorstellingen die in het nieuwe theaterseizoen te zien zijn. De kassa van De Vest is op 6 september ook geopend, want er zijn een aantal spectaculaire aanbiedingen: toegangskaarten met grote korting die uitsluitend tijdens Kunst tot de Nacht te koop zijn.

Pin It
Bekeken: 1264x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/