Alkmaar, 21 augustus 2013. Het lot lijkt de organisatie van de Alkmaarse City Swim niet goed gezind te zijn. Nadat het evenement in mei afgelast moest worden omdat het water te koud was, speelt de watertemperatuur opnieuw een belangrijke rol bij de beslissing om de City Swim ook op 24 augustus níet door te laten gaan. Nadat de organisatie advies inwon bij Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier over de kwaliteit van het water kwam het verpletterende antwoord: blauwalg. Door de warme periode van de afgelopen weken is een warme bovenlaag in het oppervlaktewater ontstaan die een toename van bacteriën tot gevolg heeft.

In tegenstelling wat de naam doet vermoeden is blauwalg geen alg maar een bacterie (Cyanobacteria). Hierdoor heeft het Hoogheemraadschap een negatief advies moeten geven aan de organisatie en de gemeente als vergunningverlener. De organisatie achter de Alkmaarse City Swim zal alle ingeschreven 121 deelnemers van het teleurstellende feit op de hoogte brengen. Er is wel meteen een nieuwe datum gekozen voor de City Swim: 5 oktober. Drie keer is scheepsrecht?

Pin It
Bekeken: 1440x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/