Alkmaar, 21 augustus 2013. Vanaf zaterdag 31 augustus is er weer Repair Café, maar dan op een nieuwe locatie: de Blauwe Boom, Bart van der Leckstraat tegenover huisnummer 26-40. Dit is ongeveer 240 m van de oude locatie. Na de succesvolle bijeenkomsten in de eerste helft van 2013 kunnen bewoners uit Alkmaar en omgeving weer op de laatste zaterdag van de maand van 13:00 tot 16:00 uur kapotte elektronica, elektra, kleding en fietsen, (laten) repareren met hulp van deskundige reparateurs, zodat voorwerpen die met niet al teveel moeite een tweede leven kunnen krijgen niet simpelweg weggegooid zullen worden. Het Repair Café laat ook zien dat repareren leuk is en vaak makkelijker dan gedacht.Het Repair Café Alkmaar is een initiatief van een aantal bewoners uit de Hoef, ondersteund door welzijnsorganisatie Kern8 en de landelijke Stichting Repair Café.

Entree voor het Repair Café is gratis maar nieuwe of te vervangen materialen moeten wel betaald worden. Bezoekers kunnen een vrijwillige donatie doen.

Pin It
Bekeken: 1619x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/