Regio, 22 augustus 2013. Op adressen in Oudkarspel, Heerhugowaard en Spierdijk werden woensdag hennepkwekerijen aangetroffen toen politie controle deed. Een bedrijfspand aan de Voorbruggracht in Oudkarspel was verdacht vanwege diefstal van stroom. Inderdaad werd hennep aangetroffen. Op de eerste verdieping werden een aantal kweektenten aangetroffen met 25 planten en ongeveer 35 planten werden gedroogd. De elektriciteitsmeter werd door Liander in beslag genomen. In 2011 werd op dit adres ook een kwekerij aangetroffen. Op de Korund in Heerhugowaard werden op de zolder van een woning 197 planten gevonden. Op de eerste verdieping stonden 154 plantenpotten. De planten waren net gerooid. Ook hier was sprake van stroomdiefstal. Op de Verlaatse weg in Spierdijk werden in een schuur achter een woning 62 potten aangetroffen waar planten in hadden gestaan. Ook lagen er henneptoppen in de woning.

Alle drie de kwekerijen werden bestuurlijk ontruimd. Dit betekent dat de gemeente de kosten van de ontmanteling verhaald op de verdachten. Naar de huurders van de panden wordt onderzoek gedaan.

Pin It
Bekeken: 1026x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/