Alkmaar, 22 augustus 2013. In juli is het aantal WW uitkeringen in de regio verder gestegen, ondanks seizoengebonden werk. Voor Noord-Holland Noord was de toename 2,5%. Het bleef daarmee onder het landelijk gemiddelde van 3,4%.  Ten opzichte van juli 2012 is de toename van het aantal WW-uitkeringen in elke Noordhollandse regio echter wel groter dan het landelijk gemiddelde van 32,4%. Zaanstreek-Waterland komt het slechtst uit de bus door sterk vertegenwoordigde sectoren als de bouw en de industrie, die hard getroffen zijn door de economische crisis. Van de gemeenten boven het Noordzeekanaal met meer dan 1.000 WW-uitkeringen komt Alkmaar er het minst ongunstig vanaf met 2,2% groei in juli, samen met Hoorn en Velsen (2,1%). Van de grotere gemeenten is de toename ten opzichte van vorig jaar in Alkmaar het laagst met 24,8%.

Een klein lichtpuntje is dat de uitstroom naar werk in Noord-Holland Noord (met 24%) aanmerkelijk hoger is dan dezelfde maand in 2012. Dit betekent dat ondanks de slechte economische omstandigheden nog steeds sprake is van dynamiek op de regionale arbeidsmarkt.

Pin It
Bekeken: 1055x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/