Alkmaar, 24 augustus 2013. Nu de temperaturen langzaam dalen is het lekker om sportief te zijn in de buitenlucht. Hardlopen Alkmaar is een nieuwe hardloopvereniging en daagt mensen uit om in september sportieve ambities waar te maken. Hardlopen Alkmaar biedt vanaf 4 september iedere woensdagavond een beginnerstraining. Om 19.30 uur wordt er gestart bij Café Koekenbier. De beginnerstraining is bedoeld voor iedereen die al een tijdje denkt om te starten met hardlopen maar eigenlijk niet weet hoe dit goed te doen.  Hardlopen is gezond voor lichaam en geest en het is nog leuker om dit te doen met enthousiaste groep mensen. Trainster Annet Brons is een ervaren hardlooptrainster en zorgt voor professionele begeleiding.

De doelstelling van de beginnersgroep is om aan het einde van de 13 lessen een half uur non stop hard te lopen. Hardlopen Alkmaar wil vooral plezier in hardlopen bieden aan de deelnemers maar tegelijkertijd zorgen voor een goede begeleiding. "Vooral beginners zijn vaak overmoedig en willen te veel en te snel waardoor een blessure kan ontstaan," legt oprichter van Hardlopen Alkmaar, David Knappstein uit.

Meer informatie is te vinden op de website van Hardlopen Alkmaar. Hardlopen Alkmaar is onderdeel van Hardlopen Amsterdam. Deze hardloopvereniging telt zo'n 500 leden die wekelijks op verschillende niveaus hardlopen. Alle trainers van Hardlopen Amsterdam zijn gecertificeerd door de Nederlandse Atletiek Unie.

Pin It
Bekeken: 1342x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/