Alkmaar, 24 augustus 2013. Gisteren is de Alkmaarse kermis van start gegaan. En dat betekent dat er tot 1 september naar hartelust gedraaid, gezwierd, gegild of gekeken kan worden. Er staat een enorm assortiment aan attracties opgesteld en ook dit jaar zijn een aantal nieuwe te vinden. Voor de liefhebbers van sensatie op grote hoogte staat de Booster Maxxx opgesteld. Een soort van mega propellor die met snelheden tot dik over de honderd kilometer per uur het luchtruim doorklieft. Ook opererend op hoogte: de Mission Space, een adembenemende vlucht met een fabelachtig uitzicht over de wijdse omgeving. Deze attractie is vooral bij avond een lust voor het oog.

In de Inversion tollen een serie gondeltjes aan een lange arm met soms flinke snelheid van links naar rechts. Plots blijkt dat ook over de kop kan worden gegaan. Een attractie voor de niet bang uitgevallen kermisvierders die over een sterke maag beschikken. Natuurlijk staat er nog veel meer. Zo kan bij de autoscooter ongestraft tegen elkaar gebotst worden, gegriezeld worden in het Spookhuis of een ouderwets rondje worden maken in het 55 meter hoge Reuzenrad. De kleintjes zijn trouwens niet vergeten en kunnen terecht bij zaken als een Babyflug, Draaimolen, Buggy's of Trampoline.

 

Pin It
Bekeken: 2532x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/