Alkmaar, 26 augustus 2013. Op maandag 26 augustus zijn de eerste trainingen van de Alkmaarse volleybalclub Alvoco weer van start gaan. De trainingen vinden plaats in Sportcomplex Oosterhout en in De Spil in Oudorp. De thuiswedstrijden worden altijd bij Oosterhout op woensdagavond gespeeld, waar Alvoco haar eigen kantine heeft. Er wordt getraind onder leiding van professionele en deskundige trainers. Bij de jeugd zijn weer vele teams actief in de verschillende leeftijdsgroepen. Zo zijn de meisjes op alle niveaus goed vertegenwoordigd met teams in de klasse A, B en C. De jongens zijn alleen actief op het B-niveau. Talentvolle jongens en meisjes zijn natuurlijk meer dan welkom, maar Alvoco kan ook nog mannen en vrouwen gebruiken, zowel voor de recreatieve als competitieve teams.

Ook de jongste jeugd is goed vertegenwoordigd en Alvoco zal zeker weer een stuk of vijf CMV-teams kunnen inschrijven in de competitie. CMV staat voor Cool Moves Volley en is speciaal voor de jeugd vanaf zes jaar ontwikkeld door de NeVoBo, om het 'echte' volleybal onder de knie te krijgen. De start van de CMV-trainingen zijn iedere vrijdag vanaf 30 augustus. Later instromen is ook mogelijk. Er kan gewoon een kijkje genomen worden, of meteen meegedaan worden. Wel even binnenschoenen en sportkleding meenemen. De trainers zullen dan bekijken in welke groep de kinderen geplaatst worden. 

Meer informatie is te vinden op de website van Alvoco, zodra de vernieuwde website gereed is.

Pin It
Bekeken: 1271x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/