Alkmaar, 27 augustus 2013. Eten, drinken, gezelligheid en natuurlijk shoppen; dit is precies waar de Ladytalk Shopping Experience om draait. Van 18 tot en met 20 september reizen ongeveer 250 dames af naar het gezellige Alkmaar om samen met Ladytalk een dag lang compleet verzorgd te shoppen. Speciaal voor de deelneemsters aan de Shopping Experience heeft de organisatie een unieke winkelroute uitgestippeld met ongeveer 20 winkels en boetieks. Hier kunnen de dames op vertoon van hun shopgids profiteren van leuke acties en kortingen. Sinds 2007 organiseert Ladytalk.nl de Shopping Experience, iedere maand in een andere stad in Nederland. Inmiddels is deze compleet verzorgde winkeldag uitgegroeid tot het grootste maandelijkse shopping event van Nederland. 

De dames worden 's ochtends in het centrum van de stad ontvangen met koffie of thee en iets lekkers. Tevens krijgen ze een grote roze Ladytalk.nl shopper en een gids met de uitgestippelde shoppingroute aan de hand van de deelnemende winkels. Door het volgen van de route komen ze gegarandeerd langs de mooiste straatjes en winkeltjes, plekken die ze anders wellicht niet gezien hadden. Gedurende de dag zijn er modestylisten aanwezig om de dames van stylingadvies te voorzien. Ook kunnen dames zich laten opmaken door visagisten en hun nagels laten lakken. Tussendoor kan er natuurlijk flink geshopt worden. De dag wordt afgesloten met een gezellige high tea. De Shopping Experiences zijn toegankelijk voor iedereen die van shoppen houdt. Op de website van Ladytalk is te zien waar en wanneer een Shopping Experience plaatsvindt.

Voor de Shopping Experience Alkmaar zijn nog enkele tickets te koop. Verder staan er de komende maanden nog Experiences gepland in Utrecht en organiseert Ladytalk een 3-daagse shopping cruise naar Londen.

Pin It
Bekeken: 1773x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/