Alkmaar, 27 augustus 2013. Het valt de meeste mensen eigenlijk al niet eens echt meer op dat er iets gaande is bij theater De Vest. Er wordt dan ook al weken achter een zorgvuldig afgeplakte gevel getimmerd, gezaagd en gedaan wat er nog meer nodig is om De Vest te transformeren van een verouderd theater naar een mooi en modern theater. De sloopwerkzaamheden vielen tegen. Vielen zelfs vies tegen. De planning liep in de soep toen bleek dat niet alleen de parkeergarage onder De Vest atoombomproof was, maar dat ook grote delen van De Vest zelf op zijn zachts gezegd stevig waren.

De bouwvak werd geschrapt en er werd en word door meerdere ploegen en op verschillende plekken tegelijkertijd gewerkt aan de wederopbouw. En nu is er niet langer twijfel. De keiharde deadline voor de geplande opening gaat gehaald worden. We gingen dinsdagmiddag met hoofd bedrijfsvoering Kees Nieuwint en directeur Peter Blauboer mee om te kijken hoe het theater er nu voor staat.

 

Pin It
Bekeken: 1850x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/