Alkmaar, 28 augustus 2013. Nachtgasten, de ultieme jamplek voor acteurs, komt op 13 september voor de tweede keer naar Theater De Vest. Een compleet nieuw toneelstuk op hoog niveau, dat dit keer in het teken staat van musical. Nachtgasten is opgericht door Yorick Zwart, Koen Wouterse en Niels Croiset. Het drietal schrijft grote improvisaties waarin steeds een aantal gastacteurs en steeds één van hen meespeelt. Acteurs als Bram van der Vlugt, Katja Schuurman, Bodil de la Parra en Tygo Gernandt speelden de theaters al plat. Bij Nachtgasten is elke voorstelling anders en zijn de rollen omgedraaid. De toeschouwer weet meer dan de acteurs, die alleen een rol, een geheim en een mobiel telefoonnummer krijgen en er vervolgens al improviserend achter komen waar ze staan in het verhaal.

Op 13 september staat Nachtgasten, met de titel 'Danger Slippery Rock', in het teken van musical. De gastacteurs zijn bekend: Markoesa Hamer, Alexander Wolff en Sarah Vink. De voorstelling is om 20.30 uur in de Plein Zaal van Theater De Vest.

Pin It
Bekeken: 1393x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/