Alkmaar, 28 augustus 2013. Een swingende week in Provadja met de film The Sapphires. Vier talentvolle zangeressen van Aboriginal afkomst die worden ontdekt door een talentenscout met weinig ervaring, maar een goed oor voor ritme en een hart van goud. Hij zorgt ervoor dat de dames mogen optreden voor de Amerikaanse troepen in Vietnam, maar dit is een grotere uitdaging dan gedacht. Ook draait Tabu. Het is de derde speelfilm van de veelbelovende cineast Miguel Gomes. In twee delen zien we het verhaal van de temperamentvolle, flamboyante maar ook verbitterde Aurora. Als ze ziek wordt, vraagt ze haar huishoudster en haar buurvrouw te zoeken naar een mysterieuze man. Aurora blijkt ooit verliefd te zijn geworden op deze Ventura, een knappe avonturier. Hij was de beste vriend van haar man, een rijke landeigenaar.

De topper van afgelopen seizoen die deze week herhaald wordt is The Broken Circle Breakdown, het aangrijpende Vlaamse drama van Felix van Groeningen (De Helaasheid der Dingen). Twee verschillende mensen, de banjo spelende naïeve romanticus Didier en Elise die een tattooshop runt, worden verliefd op elkaar. Hun geluk is compleet met de geboorte van hun dochter Maybelle. Maar als het noodlot toeslaat en hun dochter ernstig ziek wordt, stelt dat hun relatie danig op de proef.

Voor de kleintjes is De Krekel (3+) nog te zien: zeven charmante tekenfilms over de muzikale Krekel met zijn viool.

Pin It
Bekeken: 1381x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/