Alkmaar, 28 augustus 2013. Met Kunst tot de Nacht start 6 september het culturele seizoen 2013-2014 van Alkmaar. Eten bij de Kunstenaar organiseert een speciale avond in een unieke setting voor liefhebbers van kunst en culinair. In de hal van Life 072 exposeren kunstenaars met schilderijen en installaties. In deze sfeervolle ruimte met kaarslicht en mooi damast gedekte tafels, dineren gasten tussen de kunst en de kunstenaars in. Levi & Tomas, De Reizende Koks, koken de sterren van de hemel deze avond. Tijdens het diner is er een 'tour des art' met Gerda Schimmel en een performance door woord-kunstenaar Pier van Dijk. Voor 27,50 per persoon wordt een drie gangen diner aangeboden inclusief amuze en een welkomstdrankje. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, aangeraden wordt om snel te reserveren.

Deelnemende kunstenaars: Gerda Schimmel, Mauricio Escobar, Annelies Horden, Catharina van Velden, PseudonieM (Myriam Knol & Pier van Dijk), Anna Mes, Harold van Geerestein, Nell Berger. Meer informatie op de websites van Life072 en Expo72.

Pin It
Bekeken: 2773x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/