Alkmaar, 29 augustus 2013. SeniorWeb Alkmaar start binnenkort weer met computer- en tabletcursussen voor beginners en gevorderden. Onder begeleiding van een docent en een aantal vrijwilligers kunt cursisten, elk achter een eigen computer, aan de slag. Tijdens de cursus is er gratis ondersteuning op de wekelijkse vrije inloop. Tevens worden er 1 tot 2 keer per maand een themamiddagen gegeven. Op dinsdag 10 september 2013 start de cursus Windows 7, ook geschikt voor de besturingssystemen XP en Vista. In 8 lessen worden alle belangrijke facetten behandeld. Voor degene die meer van mappen en bestanden wil weten begint op 12 september gedurende 3 weken de cursus Mappen en Bestanden. Internet en e-mail kan worden opgehaald in 6 lessen vanaf donderdag 12 september en voor iedereen die met fotografie bezig is start op 18 september de cursus De Digitale Camera en de PC. In deze cursus worden de foto's goed georganiseerd op de computer gezet zodat ze makkelijk terug te vinden ziin. Ook het gebruik van de USB-stick en een back-up van de foto's maken wordt behandeld.

Meer informatie is te vinden op de website van SeniorWeb. Bezoek ook de Open Dag op zaterdag 14 september van 10.00 tot 16.00 uur in 't Trefpunt -Alkmaar-Zuid.

Pin It
Bekeken: 1532x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/