Alkmaar, 30 augustus 2013. Kinderen uit groep 7 en 8 starten op woensdag 25 september met de verkoop van kinderpostzegels, kaarten en pleisters. Het is de 65e keer dat dit gedaan wordt. Ruim 33.000 kinderen van 615 scholen zullen in Noord-Holland langs de deuren gaan en natuurlijk ook in Alkmaar. De opbrengst dient om kwetsbare kinderen te helpen aan onderwijs. 'Laat kinderen leren' is dan ook het thema dit jaar. Voor de afbeeldingen op de zegels is Anton Corbijn naar Ethiopië afgereisd om een onderwijsproject van Stichting Kinderpostzegels te fotograferen. In 2012 bracht de verkoop van kinderzegels in Noord-Holland € 1.651.703,- op.

Ook in Noord-Holland ondersteunt Stichting Kinderpostzegels diverse projecten voor kwetsbare kinderen, waaronder Stichting theatergroep PlayBack in Amsterdam. PlayBack ontving een bijdrage voor de interactieve jongerenvoorstelling LIKE over pesten en social media. Stichting Jonge Helden heeft een bijdrage gekregen voor het organiseren van workshops over rouw en verlies op scholen. Stichting Netwerk ontving een bijdrage voor het mentorproject School´s cool. School´s cool ondersteunt kwetsbare kinderen bij de overgang van de basisschool naar het voortgezet onderwijs.

Pin It
Bekeken: 1190x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/