Alkmaar, 3 september 2013. Afgelopen week werd de Alkmaarse voorronde van de Let's DO Award gehouden. Bough Bikes en EnergyGo werden uitgeroepen tot de meest innovatieve duurzame bedrijven van Alkmaar. De voorronde met zes genomineerden vond plaats tijdens een mini-symposium over maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen bij GP Groot. De jury, bestaande uit wethouder Duurzaamheid Jan Nagengast (CDA), Martha Klein (bestuur DOinNWH) en Frans Latjes (GP Groot) en het publiek hadden veel waardering voor de inspirerende verhalen van de ondernemers. Bough Bikes en EnergyGo zullen namens Alkmaar meedoen met de regionale verkiezing waarvan de finale plaatsvindt op 10 oktober, de Dag van de Duurzaamheid, in het Atrium van Rabobank Alkmaar e.o.

De Let's DO Award is een prijs voor MKB-ondernemingen die succesvol zijn door duurzame innovaties toe te passen in hun bedrijfsprocessen, producten en/of diensten. Wethouder Jan Nagengast: "Alle ondernemers hebben stuk voor stuk zien dat zij kansen creëren en pakken, ook in crisistijd. Daarmee kunnen ze een voorbeeld zijn voor andere ondernemers." De award is een initiatief van het business netwerk Duurzaam Ondernemen in Noordwest Holland (DOinNWH) en wordt dit jaar voor het eerst uitgerold in de HAL-regio in nauwe samenwerking met HDC Media, Rabobank Alkmaar e.o. en de gemeenten Heerhugowaard, Alkmaar en Langedijk.

Pin It
Bekeken: 1398x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/