Alkmaar, 3 september 2013. Vrijdag 30 augustus openden de wethouders Mirjam Hamberg, Anjo van der Ven en Peter de Baat gezamenlijk het Sociaal Wegwijsplein. Voor vragen, advies en aanvragen rondom wonen, welzijn, zorg, financiële achterstanden/problemen en bijzondere bijstand kunnen inwoners vanaf 1 september terecht op het Sociaal Wegwijsplein in het stadskantoor van de gemeente Alkmaar. Op Het Sociaal Wegwijsplein zijn medewerkers van de WWZ-Wijzer, de bijzondere bijstand, schuldhulpverlening en de budgetwinkel beschikbaar. Op dinsdag en -vrijdagochtend zijn er ook medewerkers van de Formulierenbrigade.

Vragen van klanten gaan vaak over meerdere en verschillende onderwerpen. Om zo goed mogelijk op de vragen van klanten te kunnen inspelen bestaat nu Het Sociaal Wegwijsplein. Inwoners kunnen hier van maandag tot en met vrijdag van 09.00-12.00 uur zonder afspraak terecht. Klanten kunnen direct doorlopen naar Het Sociaal Wegwijsplein. Medewerkers op het plein staan klanten zo goed mogelijk te woord; geven passende informatie, en bieden advies of hulp.

Het plein is toegankelijk voor inwoners uit de gemeente Alkmaar, Graft-De Rijp en Schermer. Schuldhulpverlening en de budgetwinkel hebben daarnaast de gemeente Heiloo en Castricum als werkgebied. Deze klanten zijn dus ook welkom op het plein. Indien nodig worden zij doorverwezen naar de eigen gemeenten.

Pin It
Bekeken: 1146x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/