Alkmaar, 3 september 2013. De stuurgroep Fusie stelt aan de gemeentebesturen van de fusiepartners Schermer, Graft-De Rijp en Alkmaar voor om te kiezen voor Alkmaar als naam van de nieuwe gemeente. Bij die keuze is de naamsbekendheid van Alkmaar van doorslaggevend belang. De nieuwe naam moet vooral duidelijk maken om welke gemeente het gaat en waar die is gelegen, een positieve uitstraling hebben en kort en krachtig zijn. Alkmaar is nationaal en internationaal bekend als toeristische trekpleister en het grootst de regio. Het is de hoofdstad van Noord-Holland Noord en dagelijks zichtbaar op de weerkaarten van de NOS-Journaals.

Het voorstel werd ingebracht tijdens een informele bijeenkomst van de leden van de drie gemeenteraden op 30 augustus. Daar werd positief gereageerd op de keuze voor de naam Alkmaar. Op de plaatsnaamborden in Graft-De Rijp en Schermer zal na afronding onderaan 'Gemeente Alkmaar' toegevoegd worden. Nu resten vooral nog de formaliteiten.

Pin It
Bekeken: 1104x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/