Alkmaar, 6 september 2013. Bij honk- en softbal vereniging Alcmaria Victrix zijn de handtekeningen gezet en is de selectie inmiddels geïnformeerd. De vereniging presenteert met trots de nieuwe hoofdcoach voor de regerend landskampioen damessoftbal "Alcmaria Victrix Dames 1" te presenteren: Sandra Gouverneur. Zij is voor het komende seizoen aangesteld als hoofdcoach. Sandra, in het dagelijks leven sportleraar, is geen onbekende in de sport. Ze was lid van het Olympische team van Peking 2008  en vanaf 1995 lid van het Nederlands damessoftbalteam, waarvoor ze 150 interlands speelde. In 2000 en 2001 werd ze uitgeroepen tot Meest Waardevolle Speler van de Nederlandse competitie. In 2005 was ze de beste slagvrouw.

De huidige hoofdcoach Gonny Farley en assistent-coach Carola Untied stoppen na dit seizoen. Samen met de selectie hebben ze fantastische dingen laten zien, met het behalen van het landskampioenschap als hun absolute hoogtepunt. Sandra Gouverneur is zelf actief geweest bij The Herons, Terrasvogels, Nuoro in Italië en Gryphons. Zij startte haar coachen in 2007 als assistent-coach bij Jong Oranje en werd hoofdcoach van Jong Oranje in 2010. Ook als Flex-coach (hitting coach) van het Nederlands team heeft zij haar strepen inmiddels verdiend.

Wanneer Alcmaria zich komend weekend bij de eerste 4 nestelt dan worden er in de Play-Offs nog een paar mooie wedstrijden gespeeld aan het Honkpad.

Pin It
Bekeken: 1604x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/