Dag en Dauw op de dinsdagochtend is voor ouderen in de regio inmiddels een begrip. De activiteiten voor en door 55-plussers bij Artiance en Bibliotheek Alkmaar Centrum, vinden dit seizoen tot en met 18 april plaats. Naast wekelijkse activiteiten organiseert het programmateam twee keer per jaar gezellige, creatieve en bijzondere evenementen, waarbij sociale ontmoeting centraal staan. Op 14 maart is Kees Schilder uitgenodigd voor een lezing over de opera in de bieb.

Kees Schilder organiseert al 24 jaar opera-avonden en weet als geen ander over deze muziekstroom te vertellen. Hij is een gewild radiospreker en heeft talloze artikelen geschreven over geliefde opera’s. Schilder is een man met passie en kunde en deelt zijn kennis op interessante wijze.

De lezing start om 10.00 uur. De toegang bedraagt zoals altijd €5, inclusief kopje koffie of thee. Reserveren kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geen vervoer? Geen probleem, vrijwilligers zorgen dan voor vervoer tegen een kleine vergoeding. Bel hiervoor Wim Bonfrer (06-199 505 27). Meer info op artiance.nl.

Pin It
Bekeken: 3240x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/