In Apeldoorn vond afgelopen weekend het NK Karate voor senioren plaats. Na bij de jeugd, cadetten en junioren op het onderdeel kata zes keer de nationale titel te hebben veroverd, mocht Sacha Kruijer van Topsport Tom van der Kolk het zaterdag opnemen tegen de beste dames van het land. Na twee gewonnen partijen verloor de pas 18-jarige Alkmaarse helaas haar derde partij. Ze mocht daarna gaan strijden om het brons. En met succes! Sacha won en sleepte zo een knappe bronzen plak binnen.

Het is een drukke maand voor de karateka’s. Op 17 maart staan er twee deelnemers van Sportinstituut Tom van der Kolk op de mat in Rotterdam bij de Lotto Dutch Open, een Premier League wedstrijd met inmiddels inschrijvingen uit liefst 69 landen. Een week later reizen drie karateka’s af naar het Duitse Puderbach om deel te nemen aan de grote WW Cup.

Foto: Sascha op het podium in blauw trainingsjack

Pin It
Bekeken: 3486x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/