Alkmaar, 9 september 2013. Het nieuwe schooljaar is begonnen. Ongeveer 190.000 kinderen starten in groep 8, het laatste jaar van de basisschool. Dit is een spannend jaar waarin ze een (Cito-)eindtoets maken, kiezen voor een middelbare school en afscheid nemen van alles wat jarenlang zo vertrouwd was. Daarom lanceert Blink Uitgevers Exit 8 een tijdschrift, website en app boordevol tips, info en fun toegespitst op de gebeurtenissen die kinderen te wachten staan in groep 8. Er is ook een Samsung Galaxy tablet te winnen door een foto te maken met het allerbeste vriendje of vriendinnetje, er een leuke titel bij te verzinnen en te vertellen waarom hij of zij de allerleukste is en hoe lang dat al zo is.

Naast nuttig, is Exit 8 ook leuk. Het stelt kinderen van elf en twaalf jaar via een op de website allemaal vragen. Zo'n 50% heeft nu al zin in het afscheidskamp. En 8% van de kinderen geeft aan uit te kijken naar de Cito-toets. Maar ook de musical en alle feestjes in dit bijzondere jaar zijn populair. Ook bekende Nederlanders zaten natuurlijk ooit in groep 8. Zij vertellen over hun tijd in groep 8 en de brugklas. Zo vertelt Nick Schilder (Nick & Simon) eens een keer midden in de kantine met een blad vol chocomel en tomatensoep op zijn neus te zijn gegaan.

Pin It
Bekeken: 1833x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/