Alkmaar, 9 september 2013. Met 'Kunst tot de Nacht' ging het nieuwe culturele seizoen van start. KunstNet was er uiteraard bij en lanceerde meteen de vernieuwde website. KunstNet maakte een uitgebreide reportage met onder andere de wereldpremière van het architectenduo Frans en Paula Dubois in Fabrique Unique. De drie korte films zijn gemaakt door Unieke Zaken. Bij de vernieuwde bibliotheek in het centrum filmde KunstNet een boekenconsult van een bezoeker aan de Culturele Apotheek. Na het gesprek met apotheker Akke Visser kreeg zij een boek op recept. Bezoekers konden bij de Kunstuitleen Alkmaar de tentoonstelling Buurtwerk! Kunstwerk! bekijken. De filmploeg van interviewde Ingerid Opstelten over haar plakbandbeelden en Chris Duinmeijer over het gedicht dat hij over volkshuisvesting in de Spoorbuurt heeft geschreven.

Om de televisieprogramma's van KunstNet bij Alkmaar Centraal meer onder de aandacht te brengen deelden de medewerkers van beide organisaties flyers uit tijdens de Nacht. Kijk voor meer informatie en programma's, inclusief 'uitzending gemist' op de vernieuwde website. Uitzendingen van Kunstnetmagazine op Alkmaar Centraal: iedere dag om 10.00 uur en 21.00 uur en in de herhaalcyclus.

Pin It
Bekeken: 1739x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/