Alkmaar, 11 september 2013. Zondag 22 september, van 13.00 tot 17.00 uur, sluit Cultuurpark de Hout het succesvolle culturele seizoen 2013 net als in voorgaande jaren spetterend af met het festival Vrienden van de Hout Live. Bij de muzieknis vinden muzikale optredens plaats van bands die stichting een warm hart toedragen. Op het veld treedt theatergroep Ons Ding op.  Gezelligheid en sfeer zijn de belangrijkste kenmerken. Voor de vijfde keer op rij is 'Vrienden' hekkensluiter. Ook dit jaar bepaalt een schare aan muzikale vrienden, kennissen of vrijwilligers de line-up, want de put van Alkmaarse talenten is nog lang niet opgedroogd.

De aftrap is om 13.00 uur met Solid State Matter. Deze succesvolle band uit Alkmaar speelt toegankelijke, zelfgeschreven nummers in een eigen stijl met invloeden uit jazz-, pop- en folkmuziek. Om 14.00 uur speelt de opkomende indiepop act Hello April. Het Amsterdamse songwriterduo maakt 'bipolaire lentepop': muziek geïnspireerd op de grilligheid van de lente. Om 15.00 uur treedt podiumbeest Herman Jager op met een speciaal voor Vrienden van de Hout samengestelde Country & Western Uncovered Band. Het festival wordt vanaf 16.00 uur afgesloten door de Alkmaarse band Run Bowie Run. De groep kiest zorgvuldig nummers  uit iedere periode van David Bowie. Soms volgens het origineel en soms geven de mannen een eigen wending aan een song.

Theatergroep Ons Ding geeft een extra dimensie door elders op het veld de voorstelling "Waarom vloog je van ons heen in je jetplane" door Marije Gubbels ten uitvoer te brengen. Een heel vriendelijke voorstelling over heel vriendelijke John Denverfans die in de geest van hun idool een missie uitvoeren.

Meer informatie is te vinden op de website van Cultuurpark De Hout

Pin It
Bekeken: 1643x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/