Alkmaar, 11 september 2013. Deze week in Provadja: Sofia Coppola's The Bling Ring is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een groep tieners die de huizen van rijke, Amerikaanse celebrities leegroofden. De film Le Passé gaat over Ahmad. Hij keert na vier jaar terug naar Parijs om de formaliteiten van zijn echtscheiding af te handelen. Tijdens zijn terugkeer komt Ahmad erachter dat Marie en haar dochter Lucie een moeizame relatie hebben. Wanneer hij dit probeert te verhelpen, komt een geheim uit hun verleden boven water. Michael Douglas speelt in Behind The Candelabra de wereldberoemde en excentrieke Liberace. Een virtuoos pianist, waanzinnig entertainer en flamboyante ster van tv en toneel met een stormachtige liefdesgeschiedenis.

Er is meer dan alleen film. In samenwerking met het Architectuur Informatiecentrum Alkmaar (AIA) is op dinsdag 18 september How Much Does Your Building Weigh, Mr. Foster? te zien. Dit is een portret van de beroemde architect Norman Foster. Het laat het begin zien van zijn carrière en de wijze waarop zijn dromen inspiratie waren voor enkele van 's werelds grootste en meest indrukwekkende gebouwen: de koepel van de Rijksdag, de gigantische luchthaven van Bejing, de befaamde 'Augurk' van Londen. Het AIA verzorgt een inleiding.

Voor de jeugd is er Dunderklumpen, een digitaal heruitgegeven, fantasievolle Zweedse klassieker uit 1974, die zich afspeelt in de overweldigende natuur in het hoge noorden van Zweden. Dunderklumpen, een eenzaam tovermannetje, steelt in de midzomernacht de knuffels van de kleine Camilla. Zodra Dunderklumpen de knuffels aanraakt, worden deze levend. Jens, het broertje van Camilla, gaat Dunderklumpen achterna.

Pin It
Bekeken: 1166x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/