Alkmaar, 19 september 2013. Met 'Kunst tot de Nacht' ging onlangs het nieuwe culturele seizoen van start. In Fabrique Unique, aan de Pettemerstraat in Overstad, vond de première van 'Over de Stad' plaats. Het is een collectie van drie filmpjes, gemaakt door theatergroep Unieke Zaken. Na een aantal geruchtmakende bouwschandalen presenteert het legendarische architectenduo Frans Dubois en Paula Dubois-van Hout op het witte doek revolutionaire bouwkundige plannen voor Den Helder, Hoorn en Heerhugowaard. Het duo is met hun architectenbureau TwoWoods bekend van de Burj Khalifa, Petronas Towers en niet te vergeten Overstad.

Tot eind september zijn de drie korte filmpjes 'Over de Stad' van Unieke Zaken dagelijks ook op Alkmaar Centraal te zien. Ze worden getoond van 10:00 uur tot 21:00 uur in de herhaalcyclus. Kijk voor meer informatie en KunstNet programma's op de vernieuwde website. Hier is ook een rubriek Uitzending Gemist.

 

 

Pin It
Bekeken: 1691x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/