Alkmaar, 20 september 2013. Met het winnen van de eerste editie van The Voice of Holland zette zanger Ben Saunders zich in 2011 op de kaart. Inmiddels heeft hij twee albums op zijn naam staan en 3 nummer 1 hits en toert hij - met live-band - langs de Nederlandse theaters. Op zaterdag 12 oktober is hij met zijn theaterconcert 'Ik, ben Saunders' in Theater De Vest te zien. In een twee uur durende theatershow neemt hij het publiek mee naar wie hij werkelijk is en laat hij een heel andere kant van zichzelf zien. In 'Ik ben Saunders' vertelt Ben de verhalen achter zijn gevoeligere liedjes. Het wordt een compleet ander optreden dan het publiek van hem gewend is. We zien hoe Ben zijn kindertijd in Engeland beleefde, waarom hij naar Nederland kwam en hoe hij altijd maar met muziek bezig was. Ook horen we hoe hij één van Nederlands bekendste tattoo artists werd en waarom hij dronken op de The Voice of Holland audities verscheen.

Aan de theatershow 'Ik, ben Saunders' zit nog een heel speciaal aspect. Ben zet nog regelmatig tattoos voor vrienden, bekenden en zijn publiek. Iedereen die in het bezit is van een toegangskaartje voor het concert van 12 oktober kan meedingen naar een exclusieve tattoo, die door Ben zelf wordt gezet tijdens de voorstelling. Meer informatie op de website van Ben Saunders.

Pin It
Bekeken: 1445x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/