Alkmaar, 20 september 2013. 1811 Dance & Drinks haalt alles weer uit de kast op zaterdag 28 september met de Drag Queen Bingo. De avond wordt gepresenteerd door de fabulous Lady Galore. Zij zal op haar heel eigen wijze de bingo ballen laten draaien en de nummertjes omroepen. Voor ieder die wint is er een foute of stoute prijs. Van leuke armband tot luchtbed. 1811 Dance & Drinks is een vast gegeven in het Alkmaarse nachtleven en een plek om te zijn wie je bent. Iedereen is er welkom of je nu hetero, bi, homo of Drag Queen bent. Naast een super DJ die zorgt dat er een echte dance sfeer terecht komt, is er een spectaculaire act van Lady Galore.

De organisatie daagt iedereen uit om met een opvallende party look te komen. De Drag Queen Bingo begint om 22:00 uur. 1811 Dance & Drinks is het horecagedeelte van het COC Noord-Holland Noord en gelegen aan de Bierkade 14a. De entree is 3 euro, leden van COC Nederland betalen NIKS.

Pin It
Bekeken: 1834x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/