Langedijk, 24 september 2013. Een fietser is dinsdagochtend even voor 8:00 uur aangereden op de fietsersoversteekplaats van de Doofpot met de Voorburggracht. De bestuurster van een auto was gestopt voor de oversteek, zag geen verkeer en trok weer op. Toen was daar toch de fietser. De man werd geraakt en viel. Hij is met onbekend letsel afgevoerd naar het ziekenhuis. De politie heeft de fiets thuis afgeleverd.

De oversteekplaats is al veel veiliger dan voor mei 2010. toen is er een radarinstallatie op zonne-energie geplaatst die verkeer op het fietspad waarneemt en lichtsignalen afgeeft aan autoverkeer op de Voorburggracht. Vooral tijdens de spits is het druk, zowel qua auto's als fietsers en brommers. Maar foutjes zijn menselijk en de kronkel in het pad maakt de kruising toch wat onoverzichtelijker.

20130924 doofpot fietsongeval 1 720

 

Pin It
Bekeken: 1051x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/