Alkmaar, 24 september 2013. Alkmaar Actief is een samenwerkingsproject tussen de sportbureau Alkmaar, gemeente Alkmaar, zwembad De Hoornse Vaart en zwemvereniging DAW met als gezamenlijk doel: talentontwikkeling en meer inwoners in beweging in het water. Alkmaar Actief biedt voor volwassenen: "baantjes+" waar je bijvoorbeeld (beter) borstcrawl kan leren zwemmen onder begeleiding van ervaren zwemtrainers. Voor kinderen is er: "de waterspeeltuin" waar ze kunnen ontdekken hoe leuk bewegen in het water is en zo voor het eerst ruiken aan het wedstrijdzwemmen. Het project Alkmaar Actief krijgt een sportieve start op 5 oktober om: 10:00 met een unieke zwemclinic gegeven door onze grootste Olympier: Inge de Bruijn en onze beste zwemmer: Sebastiaan Verschuren.

Opgeven voor de clinic kan -hier-. Doe het snel, want het aantal plaatsen is beperkt. Deelnemers krijgen zowel Inge als Sebastiaan instructies en deelname is gratis. Het geheel wordt aan elkaar gepraat door Radio 1 zwempresentator Jos van Kuijeren. Hij heeft een koninklijke onderscheiding gekregen voor zijn verdiensten in de zwemsport en schreef Zwemmen in Goud. Na de clinic is er gelegenheid voor een meet & greet met de drie beroemdheden.

Pin It
Bekeken: 1297x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/