Alkmaar, 24 september 2013. Met veel trots kondigt online magazine Written in Music haar vierde concert aan. De Britse singer-songwriter Tom Baxter zal zaterdag 5 oktober twee concerten geven in de Remonstrantse Kerk. Om 16:00 uur geeft een mooi compacte introductie en om 21:00 uur een volledig concert met een flink aantal mooie verrassingen. Tom Baxter is een zeer getalenteerde en hartstochtelijke Britse singer-songwriter. Na de twee succesvolle albums Feather And Stone en Skybound geeft hij nu een speciaal en intiem concert voor zijn derde album The Uncarved Block, waarvan de wereldwijde release op 11 oktober is.

Het album The Uncarved Block kwam grotendeels tot stand toen Tom, na de drukke tours die volgden op zijn succesvolle albums, in India de rust vond. Met de songs die hij in India en degene die hij bij thuiskomst in Londen schreef en uit pure inspiratie en rust ontstonden, had hij al snel genoeg voor een dubbelalbum. The Uncarved Block (Part One) laat de meest pure Tom Baxter horen, alleen begeleid door akoestische gitaar of piano. Volgend voorjaar zal Part Two uitkomen, waarmee hij met een volledig band te horen is.

Kaarten en informatie verkrijgbaar via de website van Written in Music. Kaarten zijn ook aan de deur te koop.

Pin It
Bekeken: 1281x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/