Alkmaar, 24 september 2013. Woensdagavond treffen AZ en Sparta Rotterdam elkaar in het AFAS Stadion tijdens de tweede ronde van het KNVB Bekertoernooi. Voor bekerwinnaar AZ is het de eerste wedstrijd waarin het zijn titel kan verdedigen, en na de kansloze nederlaag in Breda moet dat gebeuren met een aangepast elftal. Trainer Gert-Jan Verbeek wijzigt namelijk zijn team op twee plaatsen: Elm verliest zijn basisplaats aan Overtoom en Martens zal starten in plaats van Gudmundsson. De coach heeft overigens genoeg te kiezen voor de wedstrijd: 'Op Eli Babalj na is iedereen inzetbaar', zei de oefenmeester tijdens de persconferentie.

Op papier lijkt het een makkelijke wedstrijd te worden voor AZ. Van de laatste 10 ontmoetingen wist AZ 9 maal te winnen, het andere duel eindigde in 2-2 gelijkspel. De winnaar van woensdagavond plaatst zich voor de derde ronde van het bekertoernooi, waarvan de wedstrijden worden gespeeld op dinsdag 29, woensdag 30 en donderdag 31 oktober 2013. De wedstrijd wordt in het AFAS Stadion afgetrapt om 20:00 en staat onder leiding van scheidsrechter Van Boekel.

Pin It
Bekeken: 1025x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/