Na de verkeerschaos op weg naar Alblasserdam lagen de DAW-dames zaterdag net op tijd in het zwembad van Wiekslag. De gastploeg staat vijf punten voor in de 2e Bondsklasse A. Doel was het gat met drie punten te dichten, om nog kans te maken van de voorlaatste plek af te komen. Een lastige opgave met weer slechts één wisselspeelster in een speelveld met maximale afmetingen, die uiteindelijk niet slaagde. De uitslag werd 2-2.

In de eerste periode scoorde Wiekslag uit drie overtalsituaties twee keer, terwijl DAW twee keer zo’n kans liet liggen. De tweede periode kon DAW voorkomen, door goed actief te verdedigen, een 'uitsluitdoelpunt' toe te staan. De stand bleef 2-0.

In het derde kwart wist DAW, via een gedegen aanval, Saskia Kansen haar doorzetten te laten afronden met een fraai doelpunt. In de hierop volgende aanval wist de ploeg een strafworp af te dwingen, die koel werd benut door Romee Heister voor 2-2. De laatste periode was er op gericht in ieder geval geen tegendoelpunt toe te staan, om niet met lege handen de lange thuisreis te maken. Dit lukte, maar er werd ook niet meer gescoord.

Ondanks dat niet het volle pond werd behaald is trainer Jan Koekenbier niet echt teleurgesteld: "Ook dit keer toch weer een compliment om met dit team zo’n resultaat uit het water te slepen en tot het eind toe tot het uiterste te kunnen gaan."

Pin It
Bekeken: 2884x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/