Drie wedstrijden voor van de competitie is handhaving nog niet zeker voor de heren van DAW. Drie punten waren zaterdagavond in Arnhem genoeg om degradatie te voorkomen, maar tegen de nummer twee ENC Arnhem zou winst wel een stunt geweest zijn. Uiteindelijk werd het 9-6, maar toch heerste er tevredenheid.

Het begin was verre van ideaal voor DAW. Verkeersdrukte zorgde ervoor dat bij het startsein nog niet alle spelers aanwezig waren en de voorbereiding van aanwezige spelers was zeer kort. De openingsfase was dan ook rommelig met veel balverlies en ENC eindigde het eerste kwart met een 3-0 voorsprong. Tijdens de tweede periode was DAW aanvallend nog niet scherp, maar de verdediging zat wel potdicht. De achterstand bleef 3-0.

Tijdens periode drie liepen de Arhnemmers uit naar 7-1. DAW bleef aanvallend slordig, vooral straftijd van tegenstanders was niet aan DAW besteed. Van de zes 'man meer' situaties werd er slechts één omgezet in een doelpunt. In de vierde periode wisten de Alkmaarders eindelijk kansen om te zetten in doelpunten. Via Jeroen Dahchi, Daan Happe en Joep Liefting werd de achterstand teruggebracht naar 9-6.

Hoewel de eindstand geen punten opleverde mochten de Alkmaarders tevreden zijn met het resultaat. Dit goede gevoel is nodig om zaterdag directe concurrent Hoorn te verslaan en zo een langer verblijf in de 3e Bondsklasse veilig te stellen.

Pin It
Bekeken: 2793x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/