Het was een druk wedstrijdweekend voor AIJC kunstrijden. Zaterdag werden de clubkampioenschappen verreden en zondag vond in Dordrecht de finale van de KNSB-Bokaal 2017 plaats. Kaylee Moree was een van de favorieten bij de midi's en zij maakte die rol volledig waar door het goud te pakken.

Tien leden van AIJC hadden tijdens vijf selectiewedstrijden voldoende punten verzameld om in de finale te staan van de KNSB-Bokaal voor beginnende wedstrijdrijders. Kaylee Moree was al hele seizoen eerste of tweede bij de meisjes midi's. Zondag reed het 11-jarige talent weer erg sterk en sleepte het goud in de wacht.

Andere rijders deden het ook niet onverdienstelijk. Collega midi Alessia Ballirano werd 5e. Bij de mini's werden Elizabeth Pielkenrood 5e, Sharon Luit 9e en Willemijn van Dijk 16e. Bij de maxi's werd Merel Boersma 5e. Bij de starters en de pupillen werden de allerjongste rijders Dahlia Fuchs 11e, Zsofia Szaraz 5e, Vanessa Dreyer Fernandez 6e en Esmee van Sermond 7e.

Een dag eerder werden op thuisbasis De Meent de jaarlijkse clubkampioenschappen verreden, waaraan iedereen van elke niveau mee kan doen. Uiteindelijk gingen Lika Brons en Vladimir Markov met de wisselbekers voor het hoogste niveau naar huis.

Foto's : Kaylee Moree, clubkampioenen van 2017 en Vladimir Markov (credits: Cindy Moree, Stefan Luit en Piet van Es)

Pin It
Bekeken: 3410x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/