Drie leden van het kata karateteam van Sportinstituut Tom van der Kolk namen zaterdag deel aan de internationale WW Cup in het Duitse Puderbach. Dit is een van de toernooien die door de Karate-Do Bond Nederland als meetmoment is aangewezen voor deelname aan internationale kampioenschappen.

Sacha Kruijer kwam uit in de categorie Dames Senioren, een poule met voornamelijk Nederlandse en Duitse deelnemers. Na drie gewonnen en een verloren partij mocht de 18-jarige Alkmaarse gaan strijden om het brons. Deze kleine finale trok ze overtuigend naar zich toe. Na het brons op het NK senioren in Apeldoorn eerder deze maand kan Sacha (met blauw trainingsjack), naast punten bij de bond, weer een belangrijke prijs in de hoogste damescategorie bijschrijven.

De focus gaat nu uit naar de Krokoyama Cup in april, een groot internationaal toernooi in het Duitse Koblenz dat de bondscoaches ook als meetmoment aanwezen.

Pin It
Bekeken: 2769x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/