In de schaduw van Heren 1 van de Alkmaarse Rugby Club, ging het Heren 2 zondag heel wat beter af. In Naarden werd tegen t Gooi 3 de laatste, allesbeslissende competitiewedstrijd gespeeld en het beloofde een erg spannende pot te worden. Beide teams hadden slechts één wedstrijd verloren, het verschil in doelsaldo was gering en eerder dit seizoen verloor Alkmaar thuis met 10-13. Maar dankzij een 20-23 overwinning kon Alkmaar zich laten kronen tot kampioen van de 4e Klasse Noord-West.

Zondag vertrok er een touringcar vol spelers, staf en supporters richting Naarden voor een zinderende pot, waarbij beide teams niet voor elkaar onderdeden. Vooral de laatste vijf minuten in blessuretijd waren nagelbijtend. Maar de reserves van Alkmaar trokken, tot opluchting van de meegereisde supporters aan het langste eind toen de scheidsrechter affloot. Een ware feestvreugde barste daarna los en die werd voortgezet tijdens de thuisreis en in De Kangeroe; het thuishome van de Alkmaarse Rugby Club.

Een heuse prestatie van formaat, gezien het feit dat dit team vooral bestaat uit introductie-cursisten van de laatste seizoenen. Onder de bezielende leiding van trainer/coach Bernd Verhofstad is een hecht team ontstaan met beloftes voor de toekomst.

Voor nu staat nog de Beker op het programma. Zondag 2 april mogen de kampioenen in eigen huis alweer aan de bak tegen Haarlem 2, middenmoter in een hogere klasse.

Pin It
Bekeken: 3890x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/