Outdoorpark Alkmaar is geheel vernieuwd. Centraal op het terrein is het grootste obstakelpark van Noord-Holland verrezen en er is nog veel meer te beleven, 'een unieke ervaring voor jong en oud'. Het Outdoorpark opent in mei aanvankelijk alleen voor kleine en grote groepen.

Toen het klimpark in 2016 haar deuren definitief sloot, boog Alkmaar Sport N.V. zich over een nieuwe invulling van het terrein. Dat hier outdoor activiteiten zouden blijven plaatsvinden stond buiten kijf. Inmiddels is Outdoorpark Alkmaar compleet vernieuwd. Midden op het terrein staat de Obstacle Run. Deelnemers moeten hier hun weg zien te vinden langs verschillende obstakels van diverse niveaus.

Naast de Obstacle Run valt er onder begeleiding van enthousiaste en deskundige instructeurs van Alkmaar Sport op het terrein nog veel meer te beleven. De activiteiten lopen uiteen van Archery Tag en Expeditie Alkmaar tot kick-bike puzzeltochten en footgolf. Daarnaast beschikt het outdoorpark over horeca, ook geschikt voor diverse arrangementen.

In eerste instantie zal Outdoorpark Alkmaar de focus leggen op groepen. Met name scholen, bedrijven en kinderfeestjes. Meer informatie op outdoorparkalkmaar.nl.

Pin It
Bekeken: 4689x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/