Performance Gym Alkmaar opent op zaterdag 8 april haar deuren aan de Van Oostsanenkade 3z voor iedereen die meer wil weten over functioneel bewegen. Tussen 10:30 uur en 14:30 uur wordt getoond en uitgelegd wat functioneel bewegen nu precies is en waarom iedereen het kan doen. Je kan gratis meedoen met de strength & conditioning workouts enworkshops over gymnastics en krachttraining voor beginners.

Functioneel trainen is al enkele jaren populair en anders dan gewoon 'naar de sportschool gaan'. Het is een vernieuwde manier van fitness in groepen van hooguit 10 personen, onder persoonlijke begeleiding van professionals. Iedereen traint op zijn of haar eigen niveau en met eigen doelen en er is veel aandacht voor technische uitvoering.

Performance Gym Alkmaar is vanaf begin 2016 gevestigd in het oude schoolgebouw aan de Bergerweg / Van Oostsanenkade. Voor eigenaar en hoofdtrainer Dennis van Dijk was dit een logische keuze: “Performance Gym Alkmaar is een authentieke gym zonder fitnessapparatuur. Eigenlijk heeft het nog het meeste weg van het ouderwetse gymnastiek zoals je die vroeger op school kreeg. Back to basics dus.” 

Pin It
Bekeken: 3608x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/