Het huidige theaterseizoen in Theater De Vest is nog in volle gang, maar het programma voor het seizoen 2017-2018 is al bijna rond. Half mei valt het nieuwe theaterprogramma op de deurmat en vanaf 19 mei kan er gereserveerd worden voor alle shows. Op vrijdag 7 april gaan alvast twintig topvoorstellingen in de verkoop.

De Partizanen, Pieter Derks, Katinka Polderman of Daniël Arends dit jaar gemist? Geen probleem, volgend seizoen gaan deze en nog meer voorstellingen wegens groot succes in reprise en vanaf 7 april kunnen hiervoor kaarten worden gekocht. Dit geldt ook voor de nieuwste voorstelling ‘GUT’ van Sanne Wallis de Vries of de vierde voorstelling van Paulien Cornelisse met de titel ‘Om mij moverende redenen’.

Herman van Veen komt weer naar Alkmaar en ook de Verleiders zijn weer van de partij met ‘Stem kwijt’. Bijzonder wordt ‘Was getekend, Annie M.G. Schmidt’, een biografische musical vol humor en bekende liedjes. Ook de Ashton Brothers komen nog een keer met ‘Enfants Terrible’.

Volgend seizoen ook in Alkmaar is ‘De Marathon’, een tragikomische, oer-Hollandse musical over de vriendschap en sores van vier underdogs met muziek van Thomas Acda. Heel bijzonder wordt ‘The Nation’ van het nieuwe kerngezelschap van De Vest: Het Nationale Theater. Een vijf uur durende show met zes afleveringen van een theatertriller vol spannende cliffhangers.

De Analogues wagen zich na ‘Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band’ aan een integrale uitvoering van een ander legendarisch Beatles-album: ‘The White Album’. En Nick & Simon gaan op tournee met nieuw werk en oude hits

Vanaf vrijdag 7 april gaan de bovenstaande shows via taqatheaterdevest.nl en de kassa in de verkoop. Op de foto Ashton Brothers (credits: Tim Klaase)

Pin It
Bekeken: 3522x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/