Artiance in Alkmaar maakt weer een kerstvoorstelling en organiseert daarvoor audities op zaterdag 8 april. Gezocht worden gevorderde muzikanten van 18 jaar en ouder, acteurs en actrices die kunnen zingen en bewegen en een bandleider met acteerambitie.

In deze muziektheatervoorstelling krijgt het kerstverhaal een nieuwe dimensie. De hoogzwangere Maria probeert uit te leggen waarom zij steeds bezoek krijgt van een charmante engel en de Drie Wijzen zijn de weg kwijt omdat ze hun TomTom zijn vergeten. Gelukkig worden zij bijgestaan door ‘Het Licht’ dat hen de weg naar het wonder wijst. Ondertussen proberen de Os en de Ezelin het beste te maken van de kraamstal en Henk de Herder is ergens de tel kwijtgeraakt. Hoogste tijd dat een reddende engel naar de aarde afdaalt om orde op zaken te stellen….

De komische familievoorstelling staat onder leiding van Eva Stam (regie), Nienke Groenewege (zang & dans) en Ria de Ridder (productieleiding).

De auditie vindt plaats op zaterdag 8 april van 13.00 tot 16.00 uurin de Artiance-zaal. De repetities zijn van april tot december, ook op zaterdag van 13.00 tot 16.00 uur, behalve in de schoolvakanties. Mogelijk zijn er nog extra bandrepetities. Voor meer informatie of om je op te geven kun je mailen naar Ria de Ridder via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Pin It
Bekeken: 2988x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/