Alkmaar, 27 september 2013. Theater De Vest is bijna weer open. Zaterdagmiddag 5 oktober wordt de feestelijke heropening gevierd met een gratis toegankelijke middag en iedereen is van harte welkom. Het programma begint om 15.30 uur op het Canadaplein met de voorstelling 'BRAND!' van choreografe Krisztina de Châtel. Een bijzondere voorstelling waaraan de Alkmaarse brandweer meewerkt. Vervolgens wordt in de spiksplinternieuwe foyer met prachtige grote wenteltrap een unieke choreografie gedanst op muziek van Simeon ten Holt en live piano begeleiding. In de nieuwe Plein Zaal wordt om 16.00 uur en 17.30 uur 'Duet in Plexiglas' gedanst. Ook een bijzondere choreografie van Krisztina de Châtel.

Ook vanaf 16.00 uur staan de medewerkers van Theater De Vest klaar om iedereen die nieuwsgierig is naar het vernieuwde gebouw wegwijs te maken in de Grote Zaal, achter het toneel, in de kleedkamers en in de kantoren. Meer over het openingsprogramma is te lezen op de website van Theater De Vest.

Pin It
Bekeken: 1243x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/