Alkmaar, 26 september 2013. Een voorstelling mét maaltijd, voor en over vaders en hun kinderen. Na een succesvolle reeks voorstellingen op de zomerfestivals Boulevard en Festival aan de Werf is de voorstelling Dinner with Dad vanaf maart te zien in theaters. Zaterdag 28 en zondag 29 september doet Het Zuidelijk Toneel met deze voorstelling Theater De Vest aan. Voor zaterdag zijn de kaarten uitverkocht, maar voor zondag is er nog ruimte. Dinner with Dad is een voorstelling over vaderschap vroeger en vandaag, waarbij verhalen, muziek en wijn door elkaar vloeien. In de voorstelling staan de generaties van vader Wouter en zijn zoon Victor centraal. Samen geven zij een kookclinic. Gedurende deze clinic komen naast herinneringen ook de schurende kantjes van vaderschap en zoon-zijn aan bod.

Na de voorstelling serveren de acteurs het publiek hun tijdens de voorstelling bereide maaltijd en bieden daarmee een uitgelezen mogelijkheid om gezamenlijk na te praten. Want iedereen heeft immers een eigen vader en een eigen verhaal. Dinner with Dad is een voorstelling gemaakt door theatermaker Lucas De Man samen met acteurs Justus van Dillen en Gert den Boer. Naast een voorstelling en een maaltijd is Dinner with Dad ook een groeiende fototentoonstelling van portretten van vaders en hun kinderen. Iedere vader kan zich met zijn kind(eren) na de voorstelling laten toevoegen aan deze fotoreeks. Het project is te volgen op de website van Dinner with Dad.

 

 
Pin It
Bekeken: 1245x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/